Nyheter

Slik ser du Champions League i høst

22. oktober 2018

UEFA Champions League er godt i gang og med Viasport-pakken hos Altibox kan du se de aller fleste kampene.

Les mer

– Ganske enkelt en bedre tv-løsning

19. oktober 2018

Øistein (67) og Marit (62) har det siste året hatt nye Altibox TV, og de er strålende fornøyd med sin nye tv-hverdag. – Den gamle løsningen var helt grei, men nye Altibox TV er definitivt mye, mye bedre, sier de.

Les mer

Slik beskytter du ditt hjem mot lyn

12. oktober 2018

I et normalår registreres rundt 110.000 sky-til-bakke-lyn i Norge, og noen av disse fører til ødelagt elektronikk i norske hjem. Heldigvis kan du ta grep for å verne deg mot dette.

Les mer

Favoritter tilbake på FOX

1. oktober 2018

The Walking Dead er endelig tilbake og starter 1 1/2 år etter at krigen med Negan ble avsluttet. 2. sesong av 9-1-1 og The Gifted, samt et Atlanta maraton er det FOX kan lokke deg med denne måneden.

Les mer

Rig 45, Anne Anka og Aber Bergen

1. oktober 2018

TV 3 hiver seg inn i kampen om seerne med premierer som 'Aber Bergen', 'Rig45', og 'I lomma på Silje'. Og vi får se Anne Anka gjør comeback i 'Svenske Hollywoodfruer'.

Les mer

Dette kan du se på NRK i oktober

1. oktober 2018

NRK slår på stortromma i oktober, med mange nye serier som vi har gledet oss til lenge. Blant annet er det endelig klart for 'Lykkeland', der vi skal følge fire unge mennesker i Stavanger ved starten av oljeeventyret.

Les mer

Serienyheter på HBO Nordic i høst

20. september 2018

Utover høsten kommer det flere nye seriepremierer på HBO Nordic. Les mer om noen utvalgte godbiter her!

Les mer

Endringer i TV 2s sportskanaler

19. september 2018

TV 2 har på kort varsel valgt å gjøre endringer i sine sportskanaler. Her får du en oversikt over endringene:

Les mer

Få med deg alt av «guilty pleasures»

7. september 2018

Høsten 2018 byr på mange interessante norske realityshows, talentkonkurranser og dokusåper – hva skal du se? Husk at du med nye Altibox TV har både programarkiv og opptaksfunksjon, hvilket betyr at du kan få med deg all den norske tv-virkeligheten!

Les mer

Altibox lanserer FilmFavoritter

4. september 2018

Altibox sitt rikholdige underholdningsunivers får nå et nytt medlem. På strømmetjenesten FilmFavoritter fra Viasat får du se store blockbustere, romantiske komedier, actionfilmer, familiefilmer, prisbelønnede mesterverk og mye annet – akkurat når det passer deg.

Les mer